Carrer de Mar, 44 - 08397 Pineda de Mar

937 623 292

Aplec del Pare Coll

Aplec del Pare Coll

FEDAC som una xarxa de 25 escoles a tot Catalunya i cada any, els cursos de 5è de Primària de totes les escoles ens trobem a Manresa per celebrar l’Aplec del Pare Coll. Un dia de germanor amb més de 500 alumnes en el que enguany, hem introduït una activitat realitzada a cada escola dins del projecte +Art a les escoles. Aquesta activitat ha consistit en dissenyar i crear un gegantó (en el nostre cas gegantona) per tal de mostrar-lo en aquesta trobada, acompanyant-lo d’un ball.

Us presentem a la Roser, dissenyada per la Manuela i la Ivet de 3r de Primària:

La Roser!

Al llarg del dia s’ha realitzat també una gimcana amb proves preparades pel professorat de totes les escoles, en la que s’ha barrejant als alumnes; després de cada prova realitzada, se’ls entregava una pista d’un dels gegants que, en concloure la gimcana, havien d’endevinar.

Camp amb totes les escoles
Ball de la Roser

Després de dinar, encara va quedar temps per jugar una estona, intercanviar clauers i seguir coneixent alumnes d’altres escoles. La jornada es va cloure amb una cançó i un ball tots plegats, acompanyats els gegantons i capgrossos de totes les escoles.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website