Carrer de Mar, 44 - 08397 Pineda de Mar

937 623 292

Serveis de l’escola

A FEDAC Pineda oferim als alumnes un conjunt d’activitats i serveis que complementen l’oferta formativa de l’escola i també donen resposta a les necessitats de les famílies. A més, molts dels nostres serveis estan oberts a infants i joves d’altres escoles del poble.

Menjador

Comptem amb un servei de menjador per a aquells nens i nenes que hagin de romandre a l’escola durant el temps de migdia. Oferim uns menús variats i equilibrats, dissenyats per nutricionistes, on destaquen els productes de proximitat i qualitat. Tenim en compte les necessitats nutricionals dels alumnes i adaptem les dietes a necessitats específiques.

Consulta els diferents menús d’aquest mes.

Servei d'acollida

Oferim un servei d’acollida de 8h a 9h per a totes aquelles famílies que necessitin ampliar l’horari d’estada dels seus fills a l’escola.

Orientació psicopedagògica

Disposem d’un servei d’assessorament psicopedagògic a càrrec de la psicòloga Teia Compte, que dona resposta a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes.

L’equip psicopedagògic de FEDAC Pineda treballa estretament amb la direcció pedagògica de les dues etapes educatives de l’escola, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD).

Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula.

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari escolar i alguna també durant el temps de migdia. Durant aquest curs 2023/24, a FEDAC Pineda oferim les següents activitats coescolars (pendents de confirmar en funció del nombre d'alumnes inscrits):

  • Futbol Sala: dilluns i dimecres de 17:15 a 18:15
  • Dansa Creativa: dimarts i dijous de 17:15 a 18:15
  • Arts & Crafts (en anglès): divendres de 17:15 a 18:45
  • Taekwondo: dilluns i dijous de 17:15 a 18:15
  • Escacs: dimarts de 17:15 a 18:15
  • MusicArt'21: escola de música (de dilluns a dijous)

Si esteu interessats en apuntar-vos a alguna d'elles, podeu fer la inscripció al següent formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website