Carrer de Mar, 44 - 08397 Pineda de Mar

937 623 292

Celebrem el dia de la Pau i la No-Violència

Celebrem el dia de la Pau i la No-Violència

El 30 de gener vam celebrar a FEDAC Pineda el dia escolar de la No-Violència i la Pau. És una jornada internacional que, des de l’any 1964, commemora en escoles de tot el món els valors de la pau i els conceptes d’amor universal, justícia social i diàleg per a la resolució dels conflictes.

A FEDAC Pineda ens hem proposat deixar un llegat FEDAC en tots i cadascun dels nostres alumnes: volem que esdevinguin ciutadans actius i compromesos per a la transformació del món en un lloc millor. 

En aquesta missió, jornades com la d’avui contribueixen a prendre consciència de la nostra corresponsabilitat, a generar empatia i a fer visible que tots som generadors de canvi amb la nostra manera personal d’abordar els conflictes i les injustícies.

És per això que, al llarg del matí, hem fet diversos tallers i activitats per cicles. També hem confeccionat un mural de tota l’escola. A la tarda, hem llegit un manifest per la pau escrit pels alumnes de 6è de primària, i hem cantat cançons tant a l’escola com a la Plaça de les Mèlies.

Ha sigut un dia ple de bons moments compartits entre alumnat, professorat i famílies!