Carrer de Mar, 44 - 08397 Pineda de Mar

937 623 292

ENGLISH DAY

ENGLISH DAY

FEDAC Pineda som una escola trilingüe que donem molta importància a l’aprenentatge i l’ús de la llengua anglesa. És per això que cada any, i ja en van 8, celebrem l’English Day. És una jornada centrada exclusivament en l’anglès, en la que tota l’escola realitza activitats relacionades amb aquesta llengua.

L’English Day ha sigut el centre d’interès del qual s’ha parlar en el programa radiofònic de “Anem a l’escola” de Ràdio Pineda, en el qual, alguns/es alumnes juntament amb l’auxiliar de conversa, expliquen les activitats d’aquest dia, així com el treball de la llengua anglesa a l’escola. Podeu escoltar el podcast en el següent enllaç.

Enguany, l’Englñish Day s’ha centrat en els continents i països en què es fa ús de l’anglès. Cada cicle ha treballat un país de cada continent fent manualitats diverses, així com una bandera del país.

També hem pogut gaudir de les aventures de la Jèssica en el Story Time “Around the World”, a càrrec de Kids&Us.

Finalment, a la tarda hem fet un Talent Show, amb vestuari i balls representatius del país que treballava cada cicle. Hem pogut veure country (Canadà), reggae (Jamaica), punk-rock (Regne Unit) i hip-hop (Estats Units), tot supervisat per un jurat format per la comissió d’anglès.

Una jornada memorable en la que l’anglès ha sigut el protagonista. See you next year!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website