Carrer de Mar, 44 - 08397 Pineda de Mar

937 623 292

RESULTATS DELS EXÀMENS DE CAMBRIDGE

RESULTATS DELS EXÀMENS DE CAMBRIDGE

El divendres 14 de juny vam fer entrega dels certificats oficials de Cambridge als 16 estudiants de 2n fins a 6è de Primària que enguany han decidit d’enfrontar-se a aquest repte. Els resultats han sigut magnífics, amb una mitjana de 12’4 escuts sobre els 15 possibles i destacant especialment en l’apartat de speaking (conversa), en el que els alumnes han obtingut una mitjana de 4’75 escuts sobre els 5 possibles.

Agraïm l’esforç de tot el professorat d’anglès (Míriam, Paco, Mar, Jèssica -auxiliar de conversa-) pel treball realitzat al llarg del curs, ja que és una feina que, independentment de si es presenten a aquests exàmens o no, es fa amb tots els alumnes des de l’inici de curs per tal de garantir un alt nivell en llengua anglesa.

Enhorabona a tots els alumnes que s’han examinat per l’esforç realitzat i pels resultats, i a les famílies per confiar en nosaltres. El curs vinent seguirem insistint en la importància de l’anglès dins i fora de l’aula i a preparar a aquells alumnes que facin un pas endavant per a realitzar aquests exàmens, amb confiança i garanties d’èxit.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website